Hirdetés

Ez egészen más megvilágításba helyezi a pereskedést.

Továbbra sem csitulnak a kedélyek, Pártos Csilla és egykori anyósa, Pécsi Ildikó között. Csatájuk épp a minap folytatódott a Budapesti II. és III. kerületi Bíróságon.

Egykor ég szépen éltek egymás mellett, ma már szinte rá sem néznek egymásra, mindkettőjük egészségét megviseltek az évek óta tartó pereskedés, de mindkét fél mást állít a kiváltó okkal kapcsolatban.

Hirdetés

„Anno egy nagyon jó ajánlattal kezdődött ez az egész pereskedés, amibe boldogan bele lehetett volna menni, de ezt Csilla méltatlannak tartotta. És azóta, öt éve tesszük tönkre egymást.” – nyilatkozta nemrég a Sorry magazinnak Pécsi Ildikó.

Ma azonban a Sorry hasábjain a másik fél, Pártos Csilla ügyvédje is nyilatkozott:

„Az összes per vonatkozásában egyetlen ajánlatuk volt, ami még az ügyfelem és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba válása előtt volt esedékes, körülbelül három-négy évvel ezelőtt – kezdi a színésznő szavaira reagálva Pártos Csilla ügyvédje, Dr. Gerencsér András. – Az akkor elhangzott ajánlat úgy szólt, hogy Csilla nem kap semmit a vagyonból, mert nem jár neki semmi. Egyébként ez a perbeli álláspontjuk is! Ezenfelül azt akarták, hogy az akkor még kiskorú gyermek az apjához kerüljön, és az anya fizessen gyermektartást. Ez az első és egyetlen gáláns ajánlat, amiről mi tudunk, de nem gondolom, hogy ezt el kellene fogadni, pláne, hogy az ügyfelem imádja a fiát, így sosem hagyná, hogy elvegye tőle – tért ki az ügyvéd a szóban elhangzott ajánlatra.

Facebook Hozzászólások
Hihetetlenül durva dolgot ajánlott Pécsi Ildikó Pártos Csillának! Most mesélte el
error: Content is protected !!