Még el sem vált férjétől, Berki Krisztiánnak (37) máris ultimátumot adott új párja, Katona Renáta: idén jön az esküvő! A Mazsi becenevű lány alaposan elcsavarta az egykori futballista fejét, hiszen míg gyermeke édesanyját, Hódi Pamelát (29) hosszú évek után sem vezette oltár elé, Renátának azonnal beadta a derekát.

Hirdetés

– Mazsi mondott egy dátumot, hogy mikor szeretne hozzám jönni, amihez tartanom kell magam. Ez még az idei évben lesz – jelentette ki Berki Krisztián Hajdú Péternek (42) az Esti Frizbi felvételén, amely vasárnap este kerül adásba az ATV-n.


 
Még a műsorvezető szeme is elkerekedett a bejelentés hallatán, hiszen néhány perccel korábban Berki új kedvese még azt taglalta, egyelőre férjnél van. Mint ismert, Krisztián és Renáta szerelme gyorsan alakult ki: környezetüket is meglepte ez a gyors tempó. A lány tulajdonképpen még a férjével, T. Attilával élt együtt, amikor Berkivel összejöttek. Mazsi elárulta, otthon rögtön színt vallott.

– Elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok, és sohasem éreztem még ilyet. Elmondtam tisztességesen, hogy még az esküvő napján sem – vallotta be Renáta, hozzátéve, minden embernek joga van ahhoz, hogy úgy éljen, ahogy szeretne, ő pedig Berki oldalán boldog, és vele akarja leélni az életét. – Mi Krisztiánnal úgy ismerkedtünk meg, hogy az akkori párommal még együtt voltunk, akkor még vele éltem, de nem volt jó a kapcsolatunk. Előtte egy héttel ő mondta, hogy elköltözik otthonról.

Hirdetés

Renáta a tévéfelvételen úgy mesélte, házasságában már fél év után kezdődtek a gondok, de amíg meg nem ismerte Krisztiánt, nem mert kilépni a kapcsolatból. Nemrégiben azonban beadták a válókeresetet, és már a közös vagyon elosztásában is megegyeztek – számításai szerint pedig legkésőbb április elejére hivatalosan is szabad nővé válik.


 

Pikáns részlet, de a többek között cukormentes desszerteket forgalmazó cukrászdákat üzemeltető Katona Renáta nemcsak Krisztiánt, hanem a műsorvezető korábbi párját, Hódi Pamelát is ismerte. Múlt karácsonykor Pamela egy rénszarvasokkal díszített tortát rendelt magának, amelyet Renáta személyesen szállított Berkiékhez.

otpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

MÉG EL SEM VÁLT BERKI ÚJ BARÁTNŐJE, DE MÁRIS ULTIMÁTUMOT ADOTT A NAGYKÉPŰ KRISZTIÁNNAK, Ő MEG BÓLOGAT, AHOGY KELL
error: Content is protected !!