Sokan tá­mad­ták az éne­kes­nőt, aki most tiszta vizet ön­tött a po­hárba.

Hirdetés

 

Óriási vihart kavart, amikor kiderült, hogy a Neoton Família egykori énekesnője, Pál Éva több mint harminc év után újra színpadra állna az együttes legendás slágereivel. Sokan megvádolták, hogy rossz anyagi helyzete miatt döntött így.

Az énekesnő nem tagadja, hogy nehéz körülmények között él, mint sokan, ő is a gazdasági válság áldozata lett, de azt mondja, soha nem volt eszköze a panaszkodás és az önsajnálat.

Hirdetés

„Tizenkét év óta élek ilyen körülmények között, mert két svájci frank kölcsönünk van. Emiatt nem nagyon sikerült továbblépni, a fiam pedig iskolába járt, nem tudott dolgozni, így én voltam az egyetlen, akinek ezt meg kellett oldani. De azt fontos megjegyeznem, hogy az elmúlt harmincegy néhány év alatt én sosem panaszkodtam. És elsősorban egyáltalán nem ezért akartam visszatérni, hanem azért, mert olyan emberek szóltak nekem, akik számomra nagyon fontosak. Sajnos vannak rosszindulatú emberek, akik rosszul reagálnak le bizonyos dolgokat” – kezdte az AcNews-nak Éva, aki az elmúlt években a megélhetésért küzdött.

„Vállalkoztam. Ez a ház, ahol mi élünk, örököltük, mert egy idős nénit ápoltunk a fiammal évekig. Egy romos házba jöttünk be, erre vettünk fel kettő svájci frank kölcsönt, és arra ment rá az elmúlt több mint tíz év, hogy meg tudjuk tartani” – mondta Éva, aki az idős nénit emlegetve már zokogásban tört ki.

„Ezt nem panaszképpen mondom, hiszen akkor már ezt megtehettem volna tíz-húsz évvel ezelőtt is. Ehelyett mindig dolgoztam, csináltam azt, amit tudtam, gyógynövényboltom, trafikom volt addig, amíg a dohányboltok meg nem nyíltak, ezután sajnos az üzlet becsődölt” – árulta el az énekesnő, akitől a tízmilliós hitel ellenére a bank még ma is közel tizenhatmillió forintot követel.

Nagyon megviselnek lelkileg a történtek, a rengeteg támadás, ami engem ér az utóbbi hetekben. Hatalmas gyűlölet hullám van felém.

“De nem akarok igazságtalan lenni, mert sokan állnak azért mellettem is, és ez segít. Olyan vádak érnek, amikre nem is szabad reagálnom. Le vagyok tiltva, mert bármit teszek vagy mondok, mindig vannak olyan emberek, akik ebbe ügyesen belekapaszkodnak” – mondta Éva, aki nem tagadja,javítana helyzetén, ha újra színpadra állna.

Eközben a címlapon

Anno ellehetetlenítettek, nem kirúgtak.

“Nem akarok senkit bántani, főleg visszamenőleg. Az életemet megváltoztatta nyilván sok minden, de soha nem panaszkodtam, hanem csináltam a dolgom, fölneveltem a fiamat, és amikor két olyan emberrel beszéltem, aki a szeretett múltamhoz kötődik, örömmel vágtam bele. Évekkel ezelőtt is vissza akartak már hozni, de nem vállaltam. Ha nem a Gyula és Gyurika akarná, akkor ez nincs. Örülök, mert engem felszabadított ez a dolog, mert azt csinálhatnám, amit szeretek, amit csinálhattam volna mindig is. Természetesen nem hiányzott a balhé, arra gondoltam, csinálok egy másik zenekart, és az, hogy ugyanazokat a dalokat éneklem, abból nem lehet baj” – zárta a beszélgetést Éva.

ripost
Facebook Hozzászólások
Össze­om­lott, zo­kogva val­lott hely­ze­té­ről a Neo­ton egy­kori sztárja
error: Content is protected !!