Ta­valy év végén köl­tö­zött be álom­ott­ho­nába Csep­regi Éva, aki­nek lak­be­ren­dező ba­rát­nője se­gí­tett har­mo­ni­kussá va­rá­zsolni az új la­kást. A 64 éves éne­kesnő közel három éve sza­kí­tott pár­já­val, most végre ismét bol­dog! A gyö­nyörű, új kör­nye­zet ren­ge­teg ener­gi­á­val tölti fel, és csa­lád­já­hoz is kö­ze­lebb ke­rült!

Hirdetés

 

Mintha kicserélték volna Csepregi Évát! Az énekesnő sugárzik, kiegyensúlyozott, tele van boldogsággal! Hivatása mellett a család számára a legfontosabb, most minden eddiginél közelebb került 26 éves gyermekéhez.

Fotó: Markovics Gábor

“Óriási szerencse, hogy pont abban a házban kaptam lakást, ahol a fiam, Dávid is él. Ez egy csodálatos, kertkapcsolatos ékszerdoboz! A költözésnek rengeteg pozitív hatása volt. Magam mögött tudtam hagyni a fájó emlékeket, az új otthonomnak rendkívül jó energiái vannak, folyamatosan feltölt, és a gyermekem közelsége is természetesen nagyon jó hatással van rám” – kezdte a -nak a Neotonénekesnője, aki odafigyel arra, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolata Dáviddal, nem akarnak egymás terhére lenni még véletlenül sem a túlzott közelség miatt.

Hirdetés

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ma­gán­életi vál­to­zás: Ezzel a férfi­val köl­tö­zött össze Csep­regi Éva!
error: Content is protected !!