Sem Geronazzo Máriának, sem a magyar Ken babaként elhíresült Einwiller Gregornak nem kellett a szomszédba menni ötletért, ha polgárpukkasztásról volt szó. Állítólag azonban mára már a botrányhős énjüket eltemették magukban.

Hirdetés

Ennek ellenére mivel mostanában sülve-főve együtt látni mindenhol őket, párosuk olyan feltűnő látványt nyújt, hogy egyből minden szempár rájuk szegeződik.

Emellett még félreérthető fotókat is posztolnak magukról – csak hogy teljesen összezavarjanak mindenkit.

Most akkor mi is van köztük?

– Gondolhat mindenki azt, amit akar, igaz barátságban nincs mértékegység. Hiszek a karmikus kapcsolatokban, a karmikus barátságban és a karmikus szerelemben. Szeretek anyáskodni azok fölött, akiket szeretek. Gregnél tökéletesen érzek minden energiát. Utolsó tévedésem két éve volt, és akkor azonnal kiszálltam – sejtelmeskedett Geronazzo.

Hirdetés

Puszipajtása azonban még képes volt ezt is überelni.

– Megmagyarázhatatlan és szavakkal le nem írható az a vonzalom, az az ismeretlen erő, vagy nevezzük egyszerűen csak kozmikus kapcsolatnak, ami kialakult köztünk. Szó szerint földöntúli érzés megtapasztalni az ő különleges energiáit, vagy csak simán egybeolvadni az ő aurájával. Olyankor miénk a világ és a végtelen umniverzum – magyarázta a magyar Ken baba.

– Ő az egyetlen ember a világon, aki nem féltékeny, aki nem irigy, és csak az számít neki, hogy nekem mi a jó. Mária ad nekem hihetetlen erőt, és kitartást – tette hozzá.

Facebook Hozzászólások
Félreérthető kapcsolat alakult ki Geronazzo Mária és ken baba között
error: Content is protected !!