Újra kezd egymásra találni a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup. Az amerikai tréner már a budai lakásából is elköltözött. Talán hogy közelebb legyen kedveséhez?

Hirdetés

– Katinka már november óta nem lakik itt, Shane pedig né­hány héttel ezelőtt költözött el – mondta a Borsnak a sportoló pár volt szomszédja a budai társasháznál. Uszodai forrásból úgy értesültünk, mindketten szeretnék megoldani a gondokat, ezért párterápiára járnak.

– Katinka ötlete volt. Az Iron Lady Amerikában pszichológiát végzett, ezért jól tudja, hogy szakember segítségével hamarabb lehet rendezni a konfliktusokat – mondta lapunknak az informátor. Hosszú kezdeményezése an­nál inkább meglepő, mert ép­pen ő volt az, aki megelégelt valamit férje viselkedésében és lelépett.

A konfliktus valódi okát továbbra sem tudni, de szembetűnő a pálfordulása, hiszen Katinka költözött el, és akkor sem enyhült meg, amikor a januári Év sportolója-gálán férje magyarul kért bocsánatot mindazért, amit elkövetett. Szavain az egész ország megható­dott, Hosszú kegyeit mégsem nyerte vissza az amerikai tréner. Az úszónő azóta Shane nélkül edzeget.

Hirdetés

A béküléssel kapcsolatban megkerestük Katinka édesapját, Hosszú Istvánt is, aki meglehetősen szűkszavúan válaszolt kérdésünkre.

– Örülnék, hogyha türelmesen várna mindenki arra, hogy mi kerekedik ki ebből az egészből – fogalmazott Hosszú apuka, aki hangos nevetéssel cáfolta azt a legújabb uszodai pletykát, miszerint várandós a bajnoknő. Mindenesetre tuti, hogy kö­zeledik egymáshoz a pár. Az Iron Lady és Shane együtt ment nyaralni, ráadásul – hosszú idő után először – hétfőn a Duna Arénánál is együtt mutatkoztak. A Blikk szerint kedélyesen be­szélgettek és nevetgéltek a létesítmény előtti lépcsőn.

Bors

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Ezt mondta Katinka apja a Shane-nel való békülésről!
error: Content is protected !!