A legendás énekes videofelvételekkel emlékezett meg Bajor Imréről és Hofi Gézáról 80. születésnapi koncertjén, azonban a néhai komikusok özvegyei nem jelentek meg a hétvégi eseményen.

Hirdetés

Koós János könnyekkel küszködve emlékezett elhunyt barátjára, Bajor Imrére és Hofi Gézára, ám ezt Bajor Ildikó és Hofi Ildikó nem láthatta. A koncert szervezője, Erdős László a Borsnak elmondta, hogy mindkettőjüket meghívták, de valamilyen okból nem jöttek el. Megkérdeztük erről Koós Jánost is, aki még éjfélkor is leghűségesebb rajongójával sztorizgatott a MomKultban.

Koós János videobejátszással emlékezett Bajor Imrére, akivel barátként és kollégákként is sokat mókáztak © Végh István

– Én sem láttam őket, rengeteg dolgom volt, több száz rajongó gratulált és dedikáltatta legújabb könyvemet, a Koós Kapitány Képtelen Képes Könyvét a koncert után. Nem igazán tartjuk a kapcsolatot Imi és Géza özvegyeivel, mindenkinek sok dolga van, és más felé halad az élete. Én ugyanolyan aktívan dolgozom, mint eddig, vasárnap már megyek is fellépni, a szabadidőmet meg Sacival, a gyerekeimmel és a csodálatos unokámmal töltöm – mesélte a Borsnak János.

A koncert utáni napon megkerestük Bajor lányát, Bajor Lilit, akik megköszönte a megkeresést, de nem kíván nyilatkozni erről. Hofi Ildikót ezidáig nem sikerült utolérnünk.

Hirdetés

Könnyeivel küszködve idézte meg legendás barátait Koós János – ezt azonban Bajor Ildikó (kis képen) nem láthatta, mert nem ment el a rendezvényre © Végh István, DFP

ANDI A KISLÁNY A ZONGORÁNÁL

Fiatalokat megszégyenítő energiával és ugyanazzal a humorral és profizmussal szórakoztatta közel három órán keresztül a közönségét Koós János, ahogy az elmúlt évtizedekben megszokták tőle. Olyan klasszikusok is felcsendültek, mint a Kapitány, a Sír a telefon vagy a Kislány a zongoránál. Kevesen tudják, hogy Szenes Iván szerzeményét lánya, Andrea inspirálta, aki a mostani koncerten életében először zongorán kísérte az örökzöld slágert.

Szenes Andrea most tényleg odaült a zongorához © Végh István

– Sokat gyakoroltam, hogy el tudjam játszani. Édesapám minden énekesével jó viszonyt ápolt, de János különleges volt számára. Fél szavakból értették egymás, ezért is voltak nagyon sikeresek – mesélte Andrea.

A 47 együtt töltött évért is járt ez a kézcsók feleségének, Dékány Saroltának © Végh István
bors
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Nem kíváncsi egymásra Bajor özvegye és Koós! Ezért!
error: Content is protected !!