Sokan azt hit­ték, nincs re­mény a ko­moly men­tá­lis prob­lé­mák­kal küzdő nő fel­épü­lé­sére. BB Évi azon­ban küz­dött, és ma már azon gon­dol­ko­dik, mi­lyen lesz az élete, ha ki­en­ge­dik végre a szo­ci­á­lis in­téz­mény­ből.

Hirdetés

 

Az elmúlt tíz év során nehéz élete volt Párkányi Évinek, akit hosszú ideig a kaposvári pszichiátrián kezeltek, majd a családja egy Somogy megyei szociális otthonban helyzete el. A Big Brother egykori győztesének állapota rengeteget javult mostanában: derűs, jól érzi magát a gyönyörű környezetben lévő intézményben, és már terveket is szövöget. Telefonon mesélt az életéről.

“Sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mint az előző években. Mostanában napközben sokat alszom, nem tudok olyan jól pihenni éjszaka. Március tizenötödikén hazaengedtek a családomhoz, de nem volt jó a közérzetem az álmatlanság miatt. Pici szobám van, valahogy nem megy ott az alvás. Itt, az otthonban biztonságban érzem magam, vannak barátaim, és a nővérek is nagyon-nagyon kedvesek hozzám” – kezdte lelkesen Évi, aki úgy érzi, megfeledkezett róla a világ.

Hirdetés

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Kipakolt kórházi éle­té­ről a pszi­chi­át­rián BB Évi: évek óta most beszélt erről először
error: Content is protected !!