Czeizel Endrének két gyermeke is született fiatal szeretőjétől, de elsőszülött fia szerint a kisebbet már nem akarta a genetikus.

Hirdetés

Czeizel Endre halála után komoly harc kezdődött az örökségért, a genetikus fiatal szerelme is pénzt követelt. A közös gyermekeinek szeretett volna egy részt az örökségből, akiknek fogantatása és születése több kérdést is felvetett. Elsőszülött fia, Gábor szerint édesapja nem is akarta az ötödik gyermekét, persze születése után már nagyon szerette őt is.

„Van még két kis féltestvérem, bár másfélnek számítom őket, mertapu nem akarta az ötödik gyereket.Persze, amikor megszületett, már elolvadt tőle. Köztudott, hogy a kicsi az apám prosztataműtétje előtt lefagyasztott spermáiból született, az ő akarata ellenére tette. Ez a könyvében is megjelent, nem titok. Vele nem is volt kapcsolatom, mert egyéves lehetett, amikor az apám meghalt.A nagyobbikkal, Andrissal viszont a temetés óta nem beszélhetek, le vagyok tiltva róla.Nekem ez fáj! Korábban is mindig kérdeztük, mikor mehetünk, de a temetés után azt mondta Dóri, ne menjünk. Így szegény gyerek nemcsak az apját veszítette el, hanem a testvérét is” – idézi a 24.hua Star Magazinban megjelent interjút. Gábor arról is nyíltan beszélt, hogy az örökösödés körüli viszály milyen hatással volt rájuk.Lelkileg tönkrementünk emiatt,pláne, hogy a legtöbbször valótlanságokat írtak. Volt, aki úgy nézett rám, hogy most milyen gazdag lettem, noha ott tartunk, hogy örülök, ha nem kell fizetnem. De még nincs lezárva az ügy, úgyhogy erről nem is szeretnék többet mondani. Nyilván ha vége lesz, akkor el fogjuk mondani azt, ami nagyon nem tetszik” – árulta el Czeizel fia.

life

Hirdetés

Facebook Hozzászólások
Durva dolgot mondott Czeizel Endréről a saját fia
error: Content is protected !!