Megszületett másodfokon a jogerős ítélet Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ügyében. A bíróság igazat adott a Kossuth-díjas színésznőnek, így már el is kellett volna hagynia a budai ingatlant egykori menyének, de Csilla még mindig ott lakik.

Hirdetés

Jóhiszemű volt-e a lakás elajándékozása?

2016 nyarán megszületett az elsőfokú ítélet, ami szerint a bíróság arra kötelezte Csillát, hogy költözzön ki Pécsi nevén lévő ingatlanból. Akkor a jógoktatóként dolgozó nő ügyvédjével, Dr. Gerencsér Andrással fellebbeztek, hiszen Csilla továbbra sem érezte úgy, hogy volt anyósának a követelése jogos lenne, mondván húsz éve él az ingatlanban, mely a közös vagyon része volt. Közben a volt férj nevéről édesanyja nevére került a lakás, kérték az ajándékozási szerződés érvénytelenítését, hiszen a nő tudta nélkül került sor az átírásra.

A napokban jogerőssé vált az ítélet, ami arra kötelezte Csillát és nagykorú fiát, Csabát, hogy 15 napon belül el kell hagyniuk a házat, ám ennek még nem tettek eleget.

Hirdetés

– Amíg a vagyonmegosztási per le nem zárul, addig Pártos Csilla nem költözik. Ebből már a válási papírok beadása óta komoly vita van a két fél között: Csilla szerint férje jogtalanul ajándékozta el a házasságuk alatt megszerzett ingatlant. Benyújtottunk egy keresetmódosítást azzal kapcsolatban, mennyire volta volt férj és a volt anyós lakásajándékozási ügye jóhiszemű – tájékoztatott az ügyvédje.

Nem csoda, ha nincs jó passzban a gyermekét régóta egyedül nevelő nő, kedden a gyerektartási perben is új fejlemény lett. A bíróság korábban havi 115 000 Ft-ot állapított meg gyerektartásként Csillának, de a volt férj csak havi 20 ezer forintot fizetett. Szűcs Csaba azt nyilatkozta a bíróságon, hogy nincs jövedelme, édesanyja tartja el, ezért gyermektartást sem tud fizetni. Azóta született egy másik nőtől gyermeke. A kiskorú eltartása miatt a bíróság a gyerektartást is csökkenteni fogja.

Vesztésre áll Pártos, de nem adja fel a harcot, a végsőkig kiáll a igazáért. Barátai, ismerősei aggódnak érte, mi lesz vele, ha el kell hagynia az otthonát? Még ő maga sem tudja, hogyan tovább.

blikk

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Pártos csilla a padlóra került! Itt egy újabb fejlemény, amire nem is számított!
error: Content is protected !!