SZÍVSZAGGATÓ! SZÖRNYŰ TRAGÉDIA TÖRTÉNT AZ IRIGY HÓNALJMIRIGYES AMBRUS ZOLIVAL! AZÓTA ÍGY ÉL EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA. SZAVAIT NEM TUDTUK KÖNNYEK NÉLKÜL ELOLVASNI.

Hirdetés

Ambrus Zoli még 2005-ben szenvedett súlyos autóbalesetet, amelyet csodával határos módon túl élt. Rehabilitációja hosszú volt és fájdalmas, ugyanis újra meg kellett tanulnia beszélni. Szerelmét és házát is elvesztette, ráadásul karrierje is tönkrement. A Kiskegyed arról kérdezte, hogyan alakul az élete azóta.
Bár már 9 éve nem szerves tagja az Irigy Hónaljmirigynek, de idén tavasszal ő is színpadra lép majd az együttes nagykoncertjein. A kérdésre, hogy visszatérne-e a csapatba, azt mondta, ő nincs teljesen az ellen, hogy visszatérjen, ám szerinte ez nem ilyen egyszerű. A balesete után romokban volt az élete, szüksége volt a pihenésre, de vannak emberi problémák is, amiket orvosolni kéne.

Sajnos, azóta sem vett pozitív irányt az élete, még mindig alkalmi munkákból él, ami nem valami kiszámítható. De nem is érdekli annyira a pénz. Az elmúlt nyolc éveben dolgozott már vízi mentősként, pultosként, zenekaroknak segített a háttérben, de ha kell, bármilyen kétkezi munkát elvállal. A zenéről sem mondott le, még mindig játszik, de szerinte ebből nem lehet megélni. Bár már testileg és fizikailag is jól van, a baleset miatt még mindig lassan és furcsán beszél, amit sokan félreértenek.
Jelenleg egyedül él Budapesten, de sokszor eszébe jut Göd, ahol egykor a családjával lakott. A kérdésre, hogy rá talált-e a boldogság, szkeptikusan annyit mondott: „Az meg mi? Olyan nincs…”

Bár már nagyon régóta szeretne egy társat, a válása óta nem volt komoly kapcsolata. Ráadásul már családot sem akar alapítani, ugyanis szerinte az ő korában ne várjon csodákat az ember.
Nagyon szívszorító mondatok ezek, az egykor sokkal szebb időket is megélt komikus – énekestől. Szívből reméljük és kívánjuk, hogy hamarosan rátalál a boldogság és a szerelem! Egy megosztással támogasd őt te is!

Hirdetés

Facebook Hozzászólások
SZÍVSZAGGATÓ! SZÖRNYŰ TRAGÉDIA TÖRTÉNT AZ IRIGY HÓNALJMIRIGYES AMBRUS ZOLIVAL! AZÓTA ÍGY ÉL EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA. SZAVAIT NEM TUDTUK KÖNNYEK NÉLKÜL ELOLVASNI.
error: Content is protected !!