VV Fanni / Fotó: Fuszek Gábor

Ez derült ki.

Hirdetés

Megtörtént a DNS-vétel a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László családjának férfitagjaitól – köztük volt ügyvédjétől, dr. Brodmann Pétertől is. Erre azért volt szükség, mert B. László autójában egy véres kötelet találtak, rajta VV Fanni, a gyanúsított, és egy harmadik, eddig azonosítatlan férfi DNS-ével – írja a Bors.

„A papa DNS-e nem egyezett a kötélen találttal. Kedd délelőtt tőlem is mintát vettek, de az eredményre – aminél 101 százalék, hogy nem lesz velem egyezés – még heteket, akár hó­napokat is várni kell. A teória azonban, mi­szerint a kötél a családé, már rég megdőlt – mondta a napilapnak dr. Brodmann Péter. Az ügyvéd elárulta, unokaöccse egyre rosszabbul érzi magát az előzetesben.

„Nincs más választása, hiszen bűncselekmény részese – tette hozzá a volt védő, aki szerint a drog az egész ügy kulcsa. Mint az tudott, Fanni otthonában a helyszíneléskor drogkereső kutyát is bevetettek, és az eb egy kávéspoharat talált, amiben nagy valószínűséggel tudatmódosító szer volt. – Ahol megjelenik a kábítószer, ott hivatalból feljelentést kell tenni, és nyomozás indul, kitől, hol, mennyiért vette az anyagot, és elindul a drogkeres-kedelem felszámolása. Nyilván aki Fanninak kábítószert adott, bajba került volna, és ezt el akarták kerülni. László rosszkor, rossz helyen, rossz döntést hozott. Egyszerűen hülye volt. Elhitte, hogy olyan helyre viszi, ahol segítik majd Fannit” – mondta az ügyvéd.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások
VV Fanni-nyomozás: itt a döntő DNS minta
error: Content is protected !!