Lehet, hogy babonásak vagyunk, de hiszünk abban, hogy bizonyos tárgyak igenis negatív energiát árasztanak és szerencsétlenséget hoznak. És mi mindent megteszünk azért, hogy a lakásunk minél pozitívabb tér legyen. Persze lehet, hogy nincs hatással az életünkre, de nem szeretnénk megkockáztatni.

Hirdetés

Óra, ami nem jár

A feng shui is azt mondja, hogy semmilyen törött vagy nem működő tárgyat ne tartsunk a lakásban. Annál azonban nincs rosszabb, mint amikor az óra, amiről azt hitted, hogy már megállt, hirtelen megszólal vagy elindul.

 

Régi naptár

A régi naptárak, de még azok is, amik egy korábbi hónapon állnak, szerencsétlenséget hoznak. Mivel állandóan a múltra emlékeztetnek minket, ahelyett, hogy betöltenék eredeti funkciójukat (hogy a jövőbeli eseményekről értesítsenek), ezért kifejezetten negatív energiát árasztanak.

Hirdetés

 

Szúrós növények

Igen, rátok gondolunk elsősorban kaktuszok… Minden szúrós növény (a rózsa kivételével) negatív energiát áraszt, és bevonzza a szerencsétlenséget a feng shui szerint.

Nyikorgó hintaszék

Az írek szerint a hintaszék szinte vonzza a sötét erőket, hogy beleüljenek. Ennél már csak két rosszabb dolog van: ha a szék mozgás közben nyikorog is, vagy ha anélkül is megmozdul, hogy hozzáértél volna.

 

+1: Zöld falak

Hiába a lombzöld az idei év trendszíne, a zöldre festett falak állítólag szerencsétlenséget hoznak a házra. Ez a gondolat egészen az 1700-as évekre vezethető vissza: egy svéd vegyész arzént használt zöld tapéták és kárpitok elkészítésére, amivel rengeteg embert akaratlanul is megmérgezett.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Balszerencsét hozol magadra, ha ezek a tárgyak a lakásodban vannak
error: Content is protected !!