Megszólalt a vélt gyilkos! Bűnhődni akar B. László, aki feltárta VV Fanni rejtélyes eltűnésének titkos részleteit. A férfi a cellájából azt üzente: nem ő követte el a gyilkosságot, de azt elismeri, hogy nem ártatlan a szörnyű bűntényben.

Kizárólag a Borsnak szólalt meg a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László, aki most először nyilatkozott az ügyben. Az egykori sportoló állítja: bűnt követett el, amiért vállalja a felelősséget, de nem ölte meg a lányt.

Hirdetés

Tavaly óta nagy erőkkel folyik a nyomozás az eltűnt, és a rendőrség tájékoztatása szerint nagy valószínűséggel meggyilkolt Novozánszki Fanni ügyében. A fiatal lány november 20-a óta nem adott magáról életjelet.

A hatóságok pár nappal VV Fanni eltűnése után előállították és azóta előzetes letartóztatásban tartják az egykori dunaújvárosi kajakost, B. Lászlót, aki a kamerafelvételek szerint Fanni luxuslakóparki lakásából a mélygarázsba cipeli, majd egy autóba teszi az alélt lányt. A gyanúsított elismerte a nyomozóknak, hogy a videón ő látható, de a gyilkosságot tagadja.

Korábbi ügyvédje, dr. Brodmann Péter – akit időközben kizártak az ügyből, és jelenleg tanúként faggatnak – már többször megszólalt lapunknak, de egykori védence, és egyben unokaöccse még egyetlen alkalommal sem adhatott hangot érzéseinek.

Hirdetés

László szerint a rendőrség rossz helyen kutakodik © Bors

Az egykori védő segítségével vi­szont sikerült megszólaltatnunk a gyilkossággal vádolt férfit.

Nem öltem

Bűnt követtem el, és vállalom a felelősséget a személyi sza­badság megsértése miatt, de senkit sem öltem meg – kezdte B. László, akinek szavait dr. Brodmann Péter tolmácsolta lapunknak.

Kapjak büntetést!

Szeretném, ha minél előbb lezárnák az ügyet. Kapjam meg az elkövetett, hangsúlyozom, az „elkövetett” bűnömért – azaz hogy elvittem A-ból B-be egy ájult nőt – a büntetésem, és legyen vége ennek az egésznek! – mondta a gyanúsított, aki a véres kötélre is magyarázatot adott.

Az autóban talált zsinegen – amivel dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje szerint meggyilkolhatták az egykori valóságshow-szereplőt – ugyanis Fanni vére mellett B. László és egy harmadik, mára még azonosítatlan DNS-t találtak. Így adódik a kérdés, hogyha nem bántotta a lányt, akkor hogy kerülhetett a DNS-e a véres kötélre?

Megfogtam a kötelet

A kötelet a kezembe adta közös nőismerősünk, mondván: „ezt is vidd el, ne csak a bőröndöt!”. Én megfogtam a kötelet, és betettem az autóba – állítja lapunknak a gyanúsított, aki ezzel ma­gyarázza, hogy a DNS-ét megtalálták a kötélen.

B. László annyit még hozzátett: szerinte rossz he­lyen keresgél a rendőrség, és reméli, hogy mihamarabb megtalálják az igazi gyilkost. A férfit jelenleg a budapesti Venyige utcai börtönben tartják fogva. A nap huszonnégy órájából huszonhármat be van zárva. Általában nem egyedül van, mindig akad zárkatársa. Tévézik, olvas, és naponta egy órát sétálhat. Havonta egyszer egy órát pedig találkozhat a szüleivel.

bors

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Üzent a börtönből a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi – B. László: Bűnt követtem el!
error: Content is protected !!