Hirdetés

Belinda White vegánként fiatalodott / Fotó: Northfoto

BELINDA WHITE VEGÁNKÉNT FIATALODOTT / FOTÓ: NORTHFOTO

Rotherham – A 46 esztendős Belinda White úgy gondolja, 18 évet letagadhat az életkorából.

CSAK GYÜMÖLCSÖT ESZIK / FOTÓ: NORTHFOTO

Hirdetés

Minden napra 20 gyümölcs! A Yorkshire déli részén fekvő városban élő Belinda White (46) étrendje egyhangúnak tűnik, de a vegán hölgy elszántságát igazolja bámulatos kinézete. Bizonyára, a jó gének is szerepet játszanak abban, hogy a fiatal nagymama megőrizte lányos kinézetét, de az atletikus test bizony az ő eredménye, a boldogságról nem is beszélve.

SZEPTEMBERBEN LETT NAGYMAMA / FOTÓ: NORTHFOTO

– Visszatértem a fiatalságba. 28-nak nézek ki, pedig már 46 éves vagyok – magyarázta a háromgyerekes jógatanárnő a Daily Mail riportjában, amelyből az is kiderült, hogy a határozott nő az egész családját átformálta. Legidősebb, 26 esztendős fia már nem él velük – bár sokat találkoznak, mert másfél hónapja született meg Belinda első unokája – de korábbi kapcsolatából származó két tinédzser fia már átállt a vegán étrendre. Kilenc évvel fiatalabb élettársa viszont – akivel négy éve vannak együtt – nem akart kötélnek állni, és ez majdnem szakításhoz vezetett.

FIATALON IS FIATALOSAN ÉLT, CSAK MÁS ÉRTELEMBEN VÉVE / FOTÓ: NORTHFOTO

– Annyira eltökélt voltam, hogy erre majdnem ráment a kapcsolatom – idézte fel Belinda, aki kedvesét válaszút elé állította. Végül, a férfi behódolt, ő is vegán lett, és azóta több mint tíz kilót fogyott. – Én vagyok a női Benjamin Button! – lelkelndezett Belinda, és természetesen a Brad Pitt főszereplésével 2008-ban bemutatott Benjamin Button különös élete című természetfeletti drámára utalt, amelyben a címszereplő aggastyánként jött a világra, és csecsemőkénti haláláig fiatalodott.

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hoppá – úgy néz ki, megtaláltuk a világ legszexibb nagymamáját
error: Content is protected !!