Istenes Bence és Csobot Adél Fotó/Ras archívum

Hirdetés

ISTENES BENCE ÉS CSOBOT ADÉL FOTÓ/RAS ARCHÍVUM

Istenes Bence meghallotta.

Az énekesnő és párja, Istenes Bence a második babájukat várják. Nagy a boldogság, hiszen mindketten sok gyereket szeretnének. Érthető hát, ha a második kicsi érkezését Adél szerette volna valami nagyon romantikus módon a párja tudomására hozni. Ám nem sikerült, mert a reggeli rosszulléte elárulta…

– Nagyon készültem rá, de nem sikerült, mert kiszűrődtek a fürdőszobából a zajok. Bence pedig rákérdezett, hogy az történik-e, amire gondol… Potyogtak a könnyeink örömünkbe. Én vagyok a világ legboldogabb nője, hiszen úton van a második kisfiúnk, a napokban vehettem át a közönség szavazatainak hála egy díjat. Én vagyok a világ legboldogabb nője! – mondta erről Adél.

Hirdetés

Egyébként az énekesnő a második terhessége nagy részét is a színpadon fogja tölteni. Már az első kisfiával a hasában is végig szerepelt a Sztárban sztár műsorában, most pedig A Nagy Duett egyik versenyzője lesz. Hogy megkíméljék a babát és a mamát a hosszú ingázásoktól Magyarország és Németország között, a műsor idejére Budapestre költöztek. Sőt, utána is itt élnek majd egy ideig, mert Adél mindenképpen itthon szeretné megszülni a kisfiát. Utána azonban, feltehetően az év végén terveik szerint a két kicsivel Németországba költöznek. Egyrészt mert ott él Bence édesanyja is, másrészt pedig bár a párnak a kis Natannal nem egyszerű feladat a sok ingázás, a 600-700 kilométeres távolság legyőzése, nem adják fel, hogy teljesülhessen Bence nagy álma, aki szeretne Németországban is az itthonihoz hasonló karriert befutni. Ami felé a legjobb úton halad.

Tarzan lesz a kicsi? Dehogy!

Bencéék azt is tudják már, hogy második gyermekük is fiú lesz. Így aztán már a névválasztásba is belevágtak, aminek kapcsán Bence egy interjúban elmondta: mindenképpen a világ legtöbb részén ismert és elfogadott keresztnevet szeretnének a kicsinek. Mire barátaik viccesen a Tarzant javasolták, mondván: ezt a nevet aztán tényleg mindenhol ismerik a világon… De azért Bencéék, bár jót nevettek a felvetésen, feltehetően nem e mellett fognak dönteni.

Facebook Hozzászólások
Lebukott Csobot Adél. Nem tudta titkolni
error: Content is protected !!