Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el, a rendőrség szerint megölték, de azóta sem került elő a holtteste

Búvárok és speciális szakemberek segítségével hétfő óta napi 24 órában kutatják a nyomozók a Duna egy bizonyos szakaszát, mert valószínűsítik, hogy egy nádas közelében rejtette el gyilkosa VV Fanni (†24) holttestét – tudta meg a Blikk.

Hirdetés

A nyomozók már korábban, a télen is át akarták nézni ezt a területet, csak a jó időre vártak. Novozánszki Fanni november 20-i eltűnése óta már számtalan helyet átfésültek szerte az országban, tudomásunk szerint többek között keresték a fiatal lányt Szalkszentmártonban is a bányatavaknál.Valószínűsíthető, hogy a nyomozóknak – többek között a gyanúsított cellainfomációi alapján – pontos képük van arról, hogy a feltételezett gyilkos merre járt a fiatal lány eltűnése után. Édesanyja már szeretne többet tudni, addig képtelen elengedni lányát.

– Nagyon szeretném már, ha tudnék valami biztosat Fannikámról. Én nagyon bízom a nyomozókban, pontosan tudom, hogy mindent megtesznek, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal. Addig azonban marad a szívemben a remény, hogy talán él valahol, még ha az eszemmel tudom is, hogy erre már nagyon pici az esély. Ám búcsúztatót vagy megemlékezést addig biztosan nem tartunk, amíg nem tudunk valami kézzelfoghatót – mondta a Blikknek Novozánszki Katalin.

A ValóVilág című műsor egykori szereplője tavaly novemberben tűnt el. Ami biztos, napközben még az egyik barátnőjével volt vásárolni, majd hazament XIII. kerületi albérletébe. A lakásból az esti órákban a gyanúsított a lányt alélt állapotban lehozta, majd az autójába tette. A férfit emberöléssel gyanúsítják, bár Fanni holtteste a mai napig nem került elő.

Hirdetés

A rendőrök ugyanakkor találtak egy kötelet, amelyről egyelőre azt lehet biztosan tudni, hogy a gyanúsított és Fanni DNS-e is rajta van. A szakértő azonban talált a madzagon egy harmadik embertől származó anyagmaradványt is, amiről nem lehet tudni, hogy kihez tartozik. Ennek kiderítésére mintát vettek a feltételezett gyilkos összes férfi rokonától, így a nagybátyjától is, aki kizárásáig a férfi védelmét is ellátta.

Rejtélyes levelet írtak

Múlt héten valaki egy tízoldalas levelet juttatott el az RTL Klub Fókusz című műsorához, melyben többek között leírta, hogy Fanni egy disznóvágáson drogtúladagolás miatt halt meg. A tévések az írást eljuttatták a rendőrséghez, azt azonban nem tudjuk, hogy vizsgálják-e annak tartalmát, mert érdeklődésünkre – a jogszabályokra hivatkozva – nem adtak választ.

blikk

Facebook Hozzászólások
Erre keresik most VV Fanni holttestét, ez áll a rejtélyes levélben…
error: Content is protected !!