Már a gyermeke anyja mellett is többször Tinderezett Berki Krisztián.

Lapunk információi szerint Tóth Bence focista lopta el Pamela szívét, hosszú évek óta ismerik egymást.

Hirdetés

Az utóbbi napokban több lap cikkezett arról, hogy Berki Krisztián a Tinder nevű társkeresőn ismerkedik, miközben párkapcsolatban él új kedvesével, Katona Renátával.

Berki az állítja, hogy véletlenül maradt fenn a társkereső oldalon, amit már akkor is használt, amikor Pamelával volt © Fejér Bálint

Krisztián pár nappal ezelőtt azt állította: véletlenül maradt fenn az oldalon, nem törölte korábbi profilját. A Bors megkérdezte a sztár exkedvesét, Hódi Pamelát, hogy kapcsolatuk alatt használta-e az említett társkeresőt és ismerkedett-e Berki?

– Biztos vagyok benne! Volt alkalom, amikor láttam is. Otthon voltunk, és láttam, hogy Tinderezik. Kérdeztem, mit csinálsz ezen az oldalon, mire ő annyit válaszolt, hogy cikket ír valamilyen témában. Én naiv persze elhittem, pedig nyilván tudjuk, hogy nem erről volt szó.

Hirdetés

Sok mindent hallottam róla az­óta, de már nem foglalkozom vele. Nagyon szeretem, hogy magam érem el a céljaimat, mert tudom, ezt senki sem veheti el tőlem. Felszabadultam a szakítás óta, nagyon megerősödtem, ami a munkámban is meglátszik, ugyanis a napokban debütál az új ruhakollekcióm is – mesélte Pamela.

Hódi Pamela a napokban tette ki az oldalára azt a fotót, ami már sejtette, hogy nincs egyedül © Facebook

Ennek fényében érthető is, hogy Pamela szeretné maga mögött tudni a múlt árnyait, sőt az utóbbi hetekben már azt is tudni lehet, Ámor nyila is újra eltalálta őt. Hivatalosan még nem vállalták fel szerelmüket, de a Bors információja szerint a focista Tóth Bence az új párja. Pamela nem kívánta megerősíteni, sem cáfolni a híreket, ám szívesen mesélt arról, hogy hogyan érzi magát új párja mellett.

Egy régi barátság alakult át mélyebb kapcsolattá Pamela és Bence közt © Bánkúti Sándor

– Régóta ismerjük egymást, legalább két éve. Korábban soha nem gondoltuk, hogy több lehet belőle. Neki is volt párkapcsolata, én is a gyermekem apjával éltem, fel se merült, hogy több lehetne ebből. Az utóbbi hónapokban többször kerültünk közös baráti társaságba, ahol nagyon sokat beszélgettünk egymással, és akkor jöttünk rá, hogy több ez, mint barátság – mesélte, majd azt is megosztotta a Borssal, miért nem vállalják még fel hivatalosan a szerelmüket.

Pamela és Bence közel került egymáshoz az utóbbi hónapokban © Facebook

– Szeretném őt óvni, nem lételemem, hogy állandóan azt bizonygassam az egész országnak, hogy boldog vagyok. Annyit elárulhatok róla, hogy mindenben igazi társként áll mellettem, minden harcomban és sikeremben ott van és ott is lesz.

Pamela a fradistákra bukik

Hódi Pamela új szerelme, a 28 éves Tóth Bence jelenleg az NB I-es Mezőkövesd futballistája. A szolnoki születésű középpályás 2008-ban került a Ferencvároshoz, ahol akkoriban éppen Pamela gyerekének apja, Berki Krisztián volt a főnöke, mint a klub vezérigazgatója.

A két férfi tehát nagyon jól ismeri egymást, mindkettejük ereiben zöld-fehér vér folyik. Tóth legnagyobb focisikerét 2009-ben érte el, amikor az U20-as válogatott tagjaként világbajnoki bronzérmes lett Egyiptomban.

Akkoriban sokan azt gondolták, hogy a tehetséges játékos kiemelkedő karriert futhat be, ám ez mégsem jött neki össze. A Fraditól 2012-ben távozott, és azóta csak kisebb kluboknál (Pápa, Paks, Szolnok, Mezőkövesd) vették őt számításba.

bors

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Ezzel a férfivel jár Hódi Pamela, ez a választás különösen nem eshet jól Berkinek!
error: Content is protected !!