fotó: youtube

Épp ezért figyelmeztették az orvosok!

Hirdetés

A nő magas családból származott, jómaga is két méter fölött volt. Ez számára nem jelentett különösebb problémát, ahhoz is hozzászokott, hogy mindenki legalább egy fejjel alacsonyabb nála. Viszont az orvosok figyelmeztették, hogy ha sikerülne is teherbe essen, akkor is túl sok a fennálló kockázat.

FOTÓ: YOUTUBE

Ezért a párjával el is döntötték, hogy nem vállalnak gyereket. Ami azt illeti, a hölgy abban a tudatban volt, hogy nem is lehet neki. Egy napon mégis el kellett menjen az orvoshoz, ahol kiderült, hogy terhes. Meg is voltak lepve.

Hirdetés

FOTÓ: YOUTUBE

De nem ők voltak az egyetlen, aki meglepődött. Az ultrahang képen azt látták az orvosok, hogy a baba kétszer akkora, mint amekkorának lennie kéne. A 25 éves lány a nyolcadik hónapban járt.

Sajnos nem ez volt az egyetlen probléma, mivel más komplikáció is fellépett. Az úgynevezett előlfekvő lepény, ami egy lepénytapadási rendellenesség és a szülésnél olyan szintű vérzést okozhat, ami halálos is lehet.

De mindennek az ellenére a baba egészségesen világra jött, és az anyuka is átvészelte a szülést. A kislány február 14-én született.

FOTÓ: YOUTUBE

„Annyira boldogok vagyunk. Ő a legtündéribb kislány, aki imád ölelkezni, és folyton alszik.” – mondta az anyuka.

A baba 53 centiméteresen, és 4082 grammal született, amiből láthatjuk, hogy sem lesz kis növésű.

FOTÓ: YOUTUBE

newsner

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Figyelmeztették az orvosok, mégis teherbe esett a két méteres nő. Az ultrahang félelmetes képet mutatott
error: Content is protected !!