Berki átlépett egy határt, mikor ország-világ előtt életveszélyesen megfenyegette gyermeke édesanyját. Exe feljelentést tesz ellene, gyilkosságra utaló magatartás miatt, így Berkire büntetőper vár.

„Mikor haza jöttem Ázsiából, és közöltem Pamelával, hogy vége, kértem tőle, hogy próbáljuk az egész szakítást diplomatikusan intézni. Hozzátettem azt is, hogy lett egy új barátom, akivel, ha nem megy zökkenőmentesen a dolog, megmutatjuk neki, hova lesz elásva…” – állnak a fenyegető mondatok Viszkis és Berki könyvében, ami kiverte a biztosítékot a modellnél. És bár Hódi Pamela nem látta a szöveget, a meglepő részletek hamar eljutottak hozzá.

Hirdetés

– Nem olvastam a könyvet, és nem is fogom megvenni, mert egyiknek sem teszek 3 forintot sem a zsebébe! De számomra ez az írás egyértelműen gyilkossági szándékot rejt. De miért is lennék én elásva? Mit is ártottam én Berki Krisztiánnak? – csattant fel a modell. – Nagyon sok pénzt tettem a zsebébe, vezettem a háztartást, nem beszélve a gyermeknevelésről. A bunkó stílusán is tompítottam. De elhagytam, mert végre boldog szeretnék lenni, és szeretném ha tisztelnének az emberek – árulta el Berki exe, aki álmában nem gondolta volna, hogy szerepelni fog a botránykönyvben. De felveszi a kesztyűt, ha arról van szó.

– Életemben nem voltam ilyen erős. Ha kell, én odamegyek erre a helyszínre és én is elkezdek ásni. Nem fogom hagyni magam. És természetesen a jogi lépéseket is meg fogom tenni, mert ez gyilkosságra utaló magatartás Krisztián részéről, amit nem tűrök. Sem a hazugságokat!

bors

Hirdetés

Facebook Hozzászólások
Döbbenetes dolog derült ki: Berki akár gyilkosságig elment volna Hódi Pamelával szemben
error: Content is protected !!