A tizedik emeletről vetette ki magát egy 86 éves nyugdíjas néni.

Hirdetés

A kazincbarcikai Egressy Béni utca lakótelepen élőket megrázta a hír, hogy a mindenki által kedvelt és szeretett 86 éves Rózsika néni szörnyethalt azután, hogy szerdán kora délután kivetette magát tizedik emeleti lakásának ablakából.

A hatóságok közigazgatási eljárás keretében nyomoznak, így a nyugdíjas asszony vélhetően nem lett bűncselekmény áldozata. A környéken lakók szerint Rózsika néni beteg volt, lehet, hogy szörnyű fájdalmai is voltak – ezt tartják sokan a tragédia okának is.

– A tizedikről ugrott ki, ám esés közben rázuhant a nyolcadikon lakók redőnytartójára, de az leszakadt alatta. Mi akkor léptünk ki, amikor már a betonon feküdt, láttuk, ahogy letakarják szegényt – mondta a Borsnak egy utcabeli.

Hirdetés

 
Frissítés: A szomszéd nyilatkozott, aki nagyon jó barátságot ápolt az idős asszonnyal, és ezeket mondta:

“Rózsinka néni nem tudta már fizetni abból a kevés nyugdíjából az albérletet, és a betegsége sem javult, rákos volt. A gyermekei már régen meghaltak sajnos, és senkije nem volt. Mi próbáltunk segíteni neki, de nagyon büszke asszony volt, soha nem fogadott el pénzbeli javakat, inkább az ételt fogadta el hamarabb. Sajnálom, mert nagyon jó ember volt, ledolgozta az életét. Fiatal korában a vasútnál dolgozott nagyon magas tisztségben, de aztán a rendszerváltás után már nem számították be neki azt a sok ledolgozott évet, és azt a sok sok pénzt, amit befizetettek a nyugdíjába. Ezért kapott kevés nyugdíjat, és ezért ment tönkre az élete.”

Facebook Hozzászólások
A TIZEDIK EMELETRŐL VETETTE KI MAGÁT A 86 ÉVES RÓZSIKA NÉNI. DÖBBENETES OKA VAN A CSELEKEDETÉNEK, KÖSZÖNJÜK MAGYARORSZÁG!
error: Content is protected !!