Hirdetés

Egy magyar örömlány halálesete miatt nyomoz az osztrák rendőrség – írja a Bors, a Tiroler Tages­zeitungra hivatkozva. A Lady Katharinaként ismert 39 éves nő holttestére egy kádban találtak rá innsbrucki lakásán, és a szakértők megállapították, hogy halálát vízbe fulladás okozta.

A lap értesülései szerint a boncolás során a halottkém nem talált esésre utaló vagy külsérelmi nyomokat, a rendőrök viszont furcsállják, hogy egy ereje teljében lévő nő csak úgy belefullad a kádba. A hatóságok egyelőre nem zárták ki, hogy Katharina gyilkosság áldozata lett, az ügyben nyomozás is indult az év elején, hiszen még január 11-én találtak rá –

akkor már egy hete feküdhetett a kádban.

Hirdetés

A nő 2010 óta élt a Innsbruckban, a hatóságok pedig tisztában voltak vele, hogy szexmunkából él, ugyanakkor a piros lámpás negyedében nem igazán ismerték, mert a saját lakásán fogadta a kuncsaftjait.

A külügyminisztérium a Bors megkeresésére úgy reagált, hogy az osztrák rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adott nekik több információt. A családot közvetlenül értesítették, amely ezután felvette a kapcsolatot a bécsi magyar nagykövetséggel.

 

Facebook Hozzászólások
Egy hete halott volt Katalin, amikor rátaláltak a kádban
error: Content is protected !!