Ebből baj lesz: Pécsi Ildikó exmenye kipakolt

Pécsi Il­dikó és fia volt fe­le­sége kö­zött évek óta tart a há­bo­rús­ko­dás. Csilla eddig nem vette fel a kesz­tyűt, de most be­telt a pohár.

Hirdetés

 

Pártos Csilla elkeseredésében úgy döntött, nem hallgat tovább és elmondja, ő hogyan látja a közte és volt anyósa, Pécsi Ildikó között kialakult helyzetet. Csilla a Star magazinnak öntötte ki a szívét.

Fotó: Szabolcs László

“Úgy gondolom, hogy bár szép dolog a szerelem, egy jóérzésű ember nem égethetne fel mindent maga mögött, csak azért, mert már nem szereti a feleségét, hiszen örökre marad egy bizonyos fokú felelőssége. Ha másért nem, a gyerekéért…

Jó szándékú ember nem kívánhatja a gyerekétől, hogy megtagadja az anyukáját.

Márpedig ha olyanokat ígérgetnek – és sajnos csak ígérgetnek –, hogy kisfiam te mindent megkapnál, csak az édesanyádon keresztül nem adunk semmit, akkor ezzel arra akarja kényszeríteni, hogy pusztán anyagi okból fordítson hátat az anyukájának. Micsoda dolog ez?”

Hirdetés

– tette fel a kérdést az elhagyott asszony, akivel a család a kórházi ágyon íratta alá a hitelpapírokat.

Fotó: Szabolcs László

“Mostanra ott tartunk, hogy már a gyerek tandíjában sem kapok segítséget! Én vakon megbíztam a volt anyósomban, és a volt férjemben egyaránt. Óriási butaságot követtem el, mert sok mindent aláírtam.Abban az időszakban voltam a legbetegebb, kórházban voltam. Épeszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy én úgy leszek adóstárs nagy értékű hitelekben, hogy közben semmi nincs a tulajdonomban.

Minden sorstársamnak üzenem, hogy legyen észnél!

– fakadt ki Pártos.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ebből baj lesz: Pécsi Ildikó exmenye kipakolt
error: Content is protected !!