Tudtad, hogy a kisgyerekeknél a fulladás a vezető halálok? Minden szülő tudja, hogy ha csak egy pillanatra levesszük a szemünket a gyerekünkről, máris kész lehet a baj. Julia, az anyuka is csak egy percre ment ki a mosdóba, amíg a lánya, Jayah nézte a tévét.

Hirdetés

Mikor visszatért, már sehol nem találta a kislányt. Aztán észrevette, hogy a hátsó ajtó, ami a kertbe vezet, nyitva van. Kihagyott a szíve az ijedtségtől, és azonnal kirohant, hogy minden anya rémálmával szembesüljön. A kislánya a kerti medencében lebegett arccal a víz felé.

Hirdetés

A kislányt azonnal bevitte a házba, és míg próbálta újraéleszteni, hívta a mentőket.

„Ez a legrosszabb félelem, pánik, és idegesség, minden egyszerre.” – mondta az anyuka. „Tudva, hogy én voltam felelős érte, és közben ez történt…”

A kiért mentősök mindent megtettek, hogy életet leheljenek a lányba, majd a kórházba szállították. Ott is mindent megtettek érte, de aztán az orvos lesújtó hírt közölt:

„Nem tehettünk többet, sajnálom…”

A kislányt egy és fél órára rá, hogy az anyuka megtalálta a medencében, halottnak nyilvánították. Nem sokkal később ismét egy orvos sietett ki és azt kiabálta, hogy a kislány lélegzik. Elképzelhetetlen az az érzelmi hullámvasút, amin az anyukának át kellett mennie.

A kislányt helikopterrel egy másik kórházba szállították, ahol tovább küzdöttek érte, de figyelmeztették az anyukát: ne reménykedjen túlságosan, mert ennyi ideig eszméletlenül maradni, nem sok esélyt ad rá, hogy a páciens agya egészséges marad.

De csodával határos, és érthetetlen módon az MR vizsgálat nem mutatott jelentős károsodást a bab agyában. Amikor a szájára szőlőzsírt kentek, akkor úgy reagált, hogy megnyalta. Ez jó jel volt.

Így is sok idő telt el, mire a kislány visszatért régi önmagához. Újra megtanult beszélni, járni és nevetni. De ma már egészséges és boldog.

„Hálás vagyok Istennek, hogy megadta számomra ezt a csodát, ezt a kislányt, aki mellettem ül. Ő maga a csoda, és hogy még vele lehetek!”

Julia még mindig bűnösnek érzi magát, de reméli, hogy története másokat is elgondolkodtat. – a Fox 10 szerint.

A legfontosabb tanács, hogy soha ne hagyjuk egyedül a gyermeket a vízben vagy a víz közelében. A kisgyermekeket nem szabad egyedül hagyni a fürdőkádban, még rövid időre sem.

Ne hagyd, hogy egy másik gyermek vigyázzon egy kisgyerekre a kádban, és mindig győződj meg róla, hogy mindig van egy felnőtt a gyermekeddel.

Julia tudta, hogy a történetét meg kell osztani, és annyira örülünk, hogy elmondta.

Szerencsére lánya él és jól van, és teljes életet élhet.

harmonikum.com

Facebook Hozzászólások
Az orvosok közlik, hogy a kislány meghalt: 1 órával, az anya megtudja az érthetetlen igazságot
error: Content is protected !!