A fel­há­bo­ro­dott mű­sor­ve­zető ki­je­len­tette, hogy már meg is tette a szük­sé­ges jogi lé­pé­se­ket. De vajon ki lehet de­rí­teni, hogy ki a tet­tes?

Hirdetés

Jakupcsek Gabirella az újabb áldozata az internetes csalóknak, egy pofátlan illető ugyanis az ő nevében szólt be a Facebookon Liptai Claudiának!

Fotó: Markovics Gábor

Az ál-Jakupcsek egy hosszú kommentben pocskondiázta kolléganőjét, amiért Clau a TV2-n futó A Nagy Duett múlt vasárnapi adásában viccesen nyuggernek nevezte a show táncosait.

“Az a legborzalmasabb, hogy félrevezetik a tájékozatlan embereket és az ilyen oldalak üzemeltetői pénzt keresnek, ami egyszerű szélhámosság. Az emberi butaság ellen sajnos nem tudunk védekezni, vagyis ha egy ember el akarja hinni, hogy piros eső esik, akkor neki piros eső esik”

Hirdetés

– reagált a Borsnak Jakupcsek.

“Aki ilyesmiket elhisz, az megérdemli. Ebben a „levélben” minden gáz, és sajnos a Facebookról az ilyen tartalmakat csak nagyon bonyolult rendszerrel lehet levetetni. Emberek jóhiszeműségével visszaélni és a nevemben bármit is mondani, az már jogi kategória és csütörtökön már meg is tettük jogászokkal a szükséges lépéseket”

– jelentette ki a tévés.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Szemét dol­got csináltak Ja­kup­csek­kel, Lip­tai Cla­u­dia sem nyugodhat meg…
error: Content is protected !!