A her­ceg és Meg­han Markle az es­kü­vőn több meg­ható gesz­tust is tesz majd. Az ifjú pár Diana her­cegnő em­lé­két is ápolja majd.

Hirdetés

Harry herceg fontosnak tartotta, hogy édesanyja, Diana hercegnő családja is lényeges szerepet játsszon az esküvőjén, amelyet május 19-én tartanak a windsori kastélyban. A vőlegény szeretne tisztelegni anyja emléke előtt, ezért Diana mindhárom testvérét, Earl Spencert, Lady Jane Fellowes-t és Lady Sarah McCoryuidale-t is meghívta a családjaikkal együtt. Sőt, Lady Jane beszédet is mond a ceremónia alatt – írja a Daily Mail.

Kensington-palota hivatalos közleménye szerint Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle is megtiszteltetésnek érzik, hogy Lady Jane segít Diana emlékét megőrizni a szertartás alatt.

Már korábban is lehetett tudni, hogy az esküvőn fia megemlékezik szeretett édesanyjáról. A királyi család egykori komornyikja, ugyanis arról számolt be, hogy amikor a herceg Meghannal megáll az oltárnál, felnéz majd az égre, és azt mondja:  “Megcsináltam, Anyu!”

Hirdetés

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Mindneki zokog: Ezt mondja Harry a halott Diana hercegnőnek
error: Content is protected !!