Úgy hírlik, új párra talált Pártos Csilla. Már itt volt az ideje egy jó hírnek, hiszen a jógaoktatónő évek óta pereskedik volt anyósával, Pécsi Ildikóval, és a Kossuth-díjas színésznő fiával, korábbi férjével.

Hirdetés

Új párkapcsolata miatt azonban úgy tűnik, hogy szinte teljesen kiegyensúlyozott lett a lelkiállapota. Az sem kizárt már, hogy végre fordulat is bekövetkezhet az évek óta tartó peres ügyben is.

– A születésnapomra „kaptam”. Őt a sorson kívül a barátnőmnek, Rábaközi Andreának is köszönhetem – mondta a Borsnak Pártos Csilla.

Pártos Csilla november óta van együtt új szerelmével, akit barátnője, Rábaközi Andrea (fenti képen jobb oldalt) hívott meg a szülinapi partijára

– Andrea meghívta novemberben a születésnapomra, és azóta együtt vagyunk. Akkor még én sem gondoltam, hogy ennyire elmélyül a kapcsolatunk. A párom rengeteget segít, mindenben nagy támaszom.
Másik születésnapra is készül Csilla, a hétvégén lesz az egri jógastúdiójának az évfordulója, így most csak a munkájára, fiára és párkapcsolatára koncentrál.

Hirdetés

Jókor, talán az utolsó pillanatban érkezett az öröm Csilla életébe. Nemrég jogerős határozat született arról, hogy el kell hagynia a Pécsi Ildikó fiával egykor közös családi ingatlant. A kilakoltatás azonban addig nem jöhet létre, míg folyik a vagyonmegosztási per.

– A kilakoltatás jogerőre emelkedett. Keresem a megoldást. Azt szeretném, hogy mindenki számára a lehető legjobban alakuljanak a továbbiak.

Facebook Hozzászólások
Így csókolja új pasiját Pártos Csilla, már nem dugdossa!
error: Content is protected !!