Hirdetés

Az élet nem mindig olyan dolgot hoz, amire mi számítunk és egy nap alatt teljesen átalakulhat életünk. Június 19.-én egy család élete tragikus fordulatot vett, miközben 50 ember fantasztikus hírt kapott.

Június 19-én Cletus Schnieders meghalt. Az édeapa három gyermeket hagyott hátra. Mikor egyiknap egy étteremben vacsoráztak a férfi félrenyelt és megfulladt. Mire a felesége bejött az étterembe már csak azt látta, hogy férje összeesik.

Azonnal hívta a mentőket és Cleutst bevitték a kórházba. Soha nem tért magához, előbb agyhalottnak nyilvánították majd néhány nap múlva a férfi elhunyt. A családot nagyon megrázta az eset, felesége Carrie a ScaryMommy -nak nyilatkozott.

Hirdetés

Cletus szervdonor volt és Carrie tiszteletben tartotta ezt. A férfi halála után 50 emberen tudott így segíteni és ezzel megváltoztatta az életüket. A Mercy West kórház munkatársai, ahol a férfit gonozták, egy meglepő ceremóniával tisztelegtek Cletus előtt.

Összesen 150 ember gyűlt össze a kórház folyosóján, barátok, kollégák, orvosok, családtagok, mindenki ott volt. A kórházi személyzet ezek után kezdte csak meg a szervek kivételét és transzportját.

Carrie nagyon meglepődött és szóhoz sem jutott, mikor meglátta a folyosón összegyűlt embereket. Ezt mondta arról a napról:

“Életem egyik legnehezebb pillanata volt az, amikor végig kellett mennem azon a folyosón. Azóta is hívnak a barátaim és a családtagjaim hogy elmondják, milyen megtiszteltetés volt, hogy aznap ott lehettek velem. Nagyon meghatónak tartották az egész ceremóniát.”

Carrie fényképet készített a résztvevőkről, akkor még nem tudta, hogy ezt a képet majd felteszi az internetre. Amint a filmben láthatjuk, találkozikntré John Mock-kal egy négy gyermekes apával aki megkapta férje máját. A férfit azért hívták meg a ceremóniára, hogy megköszönje a Cletus családjának ezt a felajánlást.

Carrie beleegyezett a találkozásba és más családtagot is meghívott erre a különleges eseményre. Azóta a férfi tartja a kapcsolatot Cletus családjával és úgy érzik, a John-nal való találkozás segít a gyászfolyamatban.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A kórházi dolgozók tisztelegnek az apa előtt aki szervei adományozásával 50 életet mentett meg
error: Content is protected !!