Minden csillagjegynek van sötét oldala, ami olyakor előkerül a viselkedésükben. Erre kell készülni.

Kos

A Kosok tudnak zsarnokoskodni a belső nagya karásuk kiélése miatt. Nem az a gond, amit akarnak, vagy a tettrekészségük. hanem az, ahogyan próbálják azt elérni. Arra is képesek, hogy másokon átlépjenek maguk hasznára.

Hirdetés

Bika

A Bikák teljesen el tudnak merülni az élet élevezeti részében a lelki rész kárára. A kényelem és a jólét érdekében hajlamosak csak a munkára koncentrálni és elpazarolni a személyi erőforrásaikat. Túl sokára szoktak rájönni arra, hogy lemaradtak az életükről.

Ikrek

Az Ikrek egyik nagy hibája a dilettantizmus. Túl sok minden érdekli őket és szétszóródnak benne. Gyakran felületesek és ez talán rövid időre boldogságot hoz számukra, de hosszú távon megértik, hogy elszalasztották a lényeget.

Rák

A Rákok jellemző gyengesége a ragadás, amely függőséggé fajul és aztán a szenvedéssel. Gyakran gondként élik meg, ha magukra maradnak és ez a függetlenség teljesen megfélemlíti őket. Ez az élet nagy kihívása, amit kezelniük kéne.

Hirdetés

Oroszlán

Az Oroszlán hibája a túlzott büszkeség. Olyan nagy büszkeség, amely odáig vezet, hogy kompromisszumkötésre sem hajlandó. A Hatalmas egója miatt sok életet megkeserít és sok bánatot okoz.

Szűz

A Szüzek negatív tulajdonsága a túlzott kritikusság. Emiatt gyakran a hibákat keresik másokban és mindig a tökéletességre törekednek. Eléggé merevek tudnak lenni, amit egy kedves, lazább partner finomítani tud.

Mérleg

A Mérleg gyengesége az érzelmi bizonytalansága. Hajlamos hagyni, hogy mások ártsanak neki lelkileg, különösen a párkapcsolataikban. Szüksége van bátorságra ahhoz, hogy kitörjön a nem megfelelő emberi kapcsolataiból és megtalálja saját egyensúlyát.

Skorpió

A Skorpiók hibája az, hogy túlzottan hódolnak a szenvedélyességüknek és olyan dolgokra is hajlandóak ezért, mint a manipuláció vagy a bosszú. Ha valamit meg akar szerezni, bármire képes és úgy tűnik, hogy megbánás sincs benne.

Nyilas

A Nyilasok hibája az, hogy hajlamosak olyan kihívásokat is elfogadni, amelyek a képességeiken és hatáskörükön túlmutatnak. Gyakran vakmerőek, impulzívak és elpazarolják az energiájukat.

Bak

A Bak nagy hibája a kíméletlen természete és az, ahogyan hajlamos befolyásolni másokat. Gondolatait és ítéletét gyakran mások érzelmeinek figyelembevétele nélkül alakítja ki. Nem igazán empatikus másokkal, még a szeretteikkel sem.

Vízöntő

A Vízöntő nagy hibája a fura gondolkodása, amely lázadást, elégedetlenséget és ingerlékenységet okoz saját magának. Folyamatos vágyat érez arra, hogy máshogy viselkedjen a többiekkel, akkor is, ha nem érezi úgy, hogy ez kényelmes.

Halak

A Halak nagy hibája a mártíromság magukra erőltetése, még akkor is, ha kínlódnak tőle. Hajlamos egy Hal azt hazudni magának, hogy a szenvedés teljesen normális az ember életében. Nem akarja megérteni, hogy a boldogság az.

.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A Kos átlép rajtad, a Skorpió manipulál, és ez még nem minden…
error: Content is protected !!