Csapatépítés és lvbet

lvbet

Nagyon fontosnak tartom a megfelelő munkahely kiválasztása kapcsán, hogy az adott cég foglalkozzon azzal, hogy a csapatot összekovácsolja, hogy rendszeresen támogassa a minél gördülékenyebb munkavégzést. Márpedig ehhez elengedhetetlennek tartom a csapatépítő tevékenységek megszervezését. Ezzel kapcsolatban szerettem volna egy pozitív példáról beszámolni, ugyanis nemrég egy igazán kellemes élményben volt részem az új munkahelyemen, és ebben a történetben bizony szerepet kapott az lvbet is.

Csapatépítős és lvbet

A korábbi munkahelyemtől éppen azért intettem búcsút, mert úgy éreztem, hogy nem helyeznek hangsúlyt arra, hogy a dolgozók jól érezzék magukat, és a csapat egyre kevésbé volt már olyan, hogy azt csapatnak lehessen nevezni. Szerencsés voltam, és kivételesen erről nem csak az lvbet tehetett, bár ebben is szerepe volt, és mindjárt el is mondom, hogy miért.

Csapatépítő hétvégi kiruccanáson vettünk részt az új munkahelyemen, ahol egyébként a vezetőség a hétköznapok során is kisebb-nagyobb gesztusokkal segít abban, hogy jól érezzük magunkat. A néhány napos kirándulás, közös kimozdulás volt eddig a legremekebb közös program, és egyáltalán nem is sajnáltam a hétvégét erre szánni. Jól tettem, hiszen végül egy igazán hangulatos összejövetel, mondhatni kaland alakult belőle, és mindenki bánta, aki nem jött el.
Egy hétvégi házat béreltünk ki a közeli hegyvidéken, az estéket társasjátékokkal töltöttük, és minden este a tábortűz mellett telt, a játékok mellett kellemes beszélgetésekkel. A közös reggelizések, késői ébredések és lusta kávézgatások voltak azonban talán még ennél is kellemesebbek és valóban érezhető volt, hogy „épül” a csapat.

A legviccesebb pillanat éppen az egyik ilyen lusta délelőttön történt. Kávézás közben az asztalnál kiderült, hogy kivétel nélkül mindenkinek van lvbet fiókja, ugyanis az egyik kolléga látta, amint az oldalt böngésztem. Így végül kiderült, hogy mindenkinek van, és ezen azóta is jót szórakozunk, ha eszünkbe jut.

By Kuruc Monika
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.