Szuper tanács kell? Egyet biztosan tudok!

Mindenféle dolgokat már reflexszerűen pötyögünk be a netes keresőbe, mikor csak az eszünkbe jut valami fontos. Keresünk mondjuk egy szolgáltatást, ami egy problémánkat megoldhatja – jó esetben tesszük ezt jó előre, nehogy kicsússzunk az időből.

Azt tapasztalom, hogy fejődött már annyit ez a dolog – az internetes keresők, a weben reprezentált szolgáltatások világa, akár egyes szolgáltatók Facebook-os jelenléte –, hogy ez mindez kezdésnek jó, de ennek kontraproduktivitása is lehet bőven. Feltűnik ugyanis azon a helyen, ahol keresnénk egy csomó ellenőrizetlen szolgáltatás is. Meg egy csomó olyan szereplő, aki sokat ígér, de abból keveset tud csak garantáltan tartani – még ha azt oké minőségben is. Írjátok be például: fűtésszerelő pest megye – mennyi minden fog szembe jönni?… De, ha már túl későn tesszük ezt, mi lesz a biztosíték, hogy egy ilyen jellegű problémánk tényleg minőségien el lesz hárítva?

Akkor mégis mi erre a megoldás: „fűtésszerelő pest megye”? Először valóban el kell valahogy indulni, de én azért nézegettem már jó előre is a megyei szerelőbrigádokat, vagy akár a magánzókat, hogy lecsekkolhassam a véleményeket róluk. Szóval a fűtésszerelő pest megye jó indítás volt, de ki kellett választani a legjobbat, amihez idő kellet, és ami szerintem a vizgazfutesszerelo24.hu. Ők annak dacára a leggyorsabbak talán megyeszerte, hogy a munkájuk kirakatba tehetően kifogástalan mindig. Óriási tapasztalattal bíró szerelőket összesítenek a csapatukban, de az a legjobb és egészen egyedülálló, hogy nagyon különböző területek ismerőit is egyben. Olyan exkluzív dolgaik vannak, mint a 0-24-es ügyelet, a bejelentésre azonnal alkalmassá tett weboldal és egyebek. Hiszen olyan dolgokért is ilyen szerelőt kell hívnunk, ami valami durva baleset folyománya, ezért a lassú elhárítása katasztrófához is vezethet. Továbbá a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, ami szintén pótolhatatlan előny.

Persze, nem csak az SOS-munkák játszanak esetükben, hiába erről ejtett szót. Ha ilyen igényünk van, kicserélnek szakszerűen nem csak egy wc-t, de egy komplett csövezést, vagy bonyolult kazános rendszert is. (Még kiválasztani is segítenek, hogy milyen legyen) Nem csak magánházak kisebb-nagyobb dolgaihoz hívják őket, hanem ők dolgoztak már eleget mondjuk céges, ipari területen is. Nem nézik tényleg, hogy egy wc-kagylót kell kicserélni, vagy egy óriási üzem komplett földgázas fűtési szisztémáját kiépíteni, megcsinálják. És azért jó, hogy nem tesznek különbséget munka és munka között, mert higgyük el, a wc-cserét sem okos magunknak megoldanunk. Lehet, hogy nagyon büszkék leszünk magunkra, hogy látszólag sikerült, és nem hívtunk szerelőt, de ez nem így megy… Egy wc, akár 20 évig is úgy kell legyen odaillesztve, hogy semmi diszfunkciója ne legyen, de ha 10 évnél is hamarabb jön valamilyen kisebb gikszer, máris nem végeztünk jó munkát.

Azért hozok látszólag ilyen bagatell példát, hogy elültessem a fejekben: MINDEN ilyen munkához érdemes kihívni a profikat! Az összeshez, még egy csapszereléshez és egy wc-hez is. A vizgazfutesszerelo24.hu nagyon jó leírásokkal meg is világítja mindezt. Olyan bonyolult és összetett lett mára minden munka, mert a kapitalizmus térnyerésével annyira változatos lett minden ilyen rendszer, hogy a simának tűnő dolgokat is jó, ha szakavatott kéz csinálja meg!

Azért imádom az ő weboldalukat, mert ilyen, a szerelésüket illetően csakis kellemetlen emlékeket idéző dolgokról is úgy leírják, hogy miért fontos és szereteágazóan bonyolult az a terület, hogy élvezet olvasni… És ez anno meg is győzött, hogy őket hívjam a gázszereléstől a fűtésrendszeri hibákon át a „vizes dolgokig”. Nem is bántam meg. Tényleg garanciálisan kivitelezve a szereléseiket is kifogástalanul dolgoznak. Úgy, hogy ahhoz szerintem nem mérhető semmi. Nem kötnek kompromisszumokat, mégis mindent megjavítanak, jó minőségben, maximális időráfordítással. Nem lógják el egyetlen kevésbé fontos elemét sem a javításnak, kivitelezésnek. És ennek ellenére, itt, nálam, az általuk szerelt dolgok sosem loptak még el túl sok időt… Ez már döfi!

Persze, lehet, hogy szerencsém volt és csak olyan dolgaim romlottak el, amik még könnyen megmenthetők voltak, de megnyugtatóan írnak az olyan esetekről is a weblapon, amikor szerintük már nem érdemes erőltetni az alkatrész vadászatot, vagy a javítást, hanem a csere ajánlott.

Szóval, felelős hozzáállással én egyszerűen olvasgatnék náluk azokról a problémákról előre a helyetekben is, amik csak várhatóan fordulhatnak majd egyszer elő… És elsőre eszembe jutnak. De, mivel őket javasoltam, egy csomó szereléstípusra meg van nektek már a szakember, egyben! Efelől megnyugodhattok. Annyira sok területet fognak össze, hogy mindenképp mentsétek el ezt a webcímet: vizgazfutesszerelo24.hu.

By Kuruc Monika
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.