Autónkat óvjuk a szennyeződésektől!

Erre az egyik legjobb eszköz a csomagtér tálca. Hogy miért, később kifejtem.

Ha megveszünk egy autót, hosszú távú befektetésként tekintünk rá. Annak érdekében, hogy valóban jó helyen legyen a pénzünk autónkba fektetve és ne bánjuk meg a döntésünket, sok odafigyelést igényel a gépkocsi. Első sorban védenünk kell a felesleges károktól, sérülésektől. Mire is gondolok? Nem csak egy balesett tud kárt okozni egy autóban. Hosszú távon a nedvesség a legnagyobb kórokozó egy autó életében. Hiszen a pára és a nedvesség beivódik a kárpitba és átitatódik egészen a fém alkatrészekig, miáltal a karosszériát is tönkre teszi. Természetesen ez nem egy kiöntött ásványvíz hatása lesz, hanem hosszú éveken át tartó „nem odafigyelés”, áztatás, beszennyezés következtében tapasztalható majd.

csomagtér tálca abban lehet a segítségünkre, hogy erre pakolva, amellett hogy praktikus a térkihasználása, könnyen elrendezhető a rakomány, a véletlenül kiömlő anyagokat felfogja. A csomagtér tálca nem engedi, hogy a különféle szennyeződések elérjék a kárpitot és beszívják azt. Nem áztatódik el a csomagtér szövete, ezáltal nem jut el a nedvesség a fém alkatrészekig sem. Ennek köszönhetően apró rozsdafoltoktól sem kell tartani, amik később terjednének és évek alatt kilyukasztanák a kasznit. A rozsdásodás megelőzésében az a nehéz, hogy láthatatlan módon történik. A nedvességet beszívó szöveten nem látható a nedvességfolt, meg is feledkezünk róla. A téli hónapokban pedig nem tud rendesen kiszáradni a szövet, hiszen folyamatosan hideg veszi körül. Így hónapokon át „csak dolgozik” a nedvesség, mindenki szeme elől eltakarva. És már csak azt vesszük észre, hogy barnás folt jelenik meg a fém alkatrészeken. Na akkor már nincs mit tenni…

Annak érdekében, hogy ez ne következhessen be, érdemes minél előbb beruházni egy csomagtér tálcára. Ha kutyatulajdonosok is vagyunk, akkor még nagyobb szükségünk van egy csomagtér tálcára. Az eb koszos, sáros, vizes lába, ami az őszi és téli hónapokban teljesen természetes egy sétát követően, ártanak a kárpitnak, amit csak egy csomagtér tálcával akadályozhatunk meg. Nem kell attól félni, hogy a kutya autóba történő ki és beszállásakor megkarcolja a karosszériát a körmével, hiszen a Gledring által forgalmazott csomagtér tálca plusz védelemmel van ellátva ez ügyben is. A csúszásmentes felületnek köszönhetően pedig biztonságosan utazhat a kutya az autó csomagterében. Ki gondolta volna, hogy ennyi mindenre alkalmas egy csomagtér tálca?!

By Kuruc Monika

Vélemény, hozzászólás?

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.