Egyre népszerűbbek a napvitorlák

napvitorlák

Ha gyorsan szeretnénk egy kevés árnyékot a kertben előállítani, akkor nem kell megvárnunk, amíg a nemrég ültetett fa megnő, de költséges pergola telepítésbe sincs miért fogjunk. Amennyiben a megszokott árnyékoló háló típusoktól kapható védelmet szeretnénk fokozni, akkor a napvitorlák ideálisak erre a célra.

A többféle méretben kapható termékek elérhetők három-, illetve négyszög formában. A színvilág tekintetében pontosan olyan árnyalat választható, ami tökéletesen illeszkedik a már meglévő környezetbe. Tovább fokozhatjuk tehát a stílust anélkül, hogy a harmóniát megbontanánk. A 165 g/m2 sűrűségű poliészter anyag megközelítőleg 90 %-os árnyékolást biztosít. A stabil ultraviola sugárzás elleni védelemnek hála a napvitorlák remekül viselik a természet kihívásait.

Érdemes kicsit megdöntve kifeszíteni, mert így még az eső is lepereg róla, tehát ponyvaként használható. A több funkciónak hála remek alternatív fedélnek minősül egy nyitott környezetben. Alatta bátran helyet kaphat egy medence, asztal, néhány szék, de egyéb kerti bútorok ugyanúgy.

A kifeszítése egyszerű, amit a szélére felhelyezett rozsdamentes acél gyűrűk és a csomagban mellé járó zsinórok biztosítanak. Semmilyen nehézséget sem fog okozni a felszerelése, amivel bárki elboldogul. A napvitorlák egyre nagyobb szerepet kaptak az elmúlt években, ugyanis a forró nyári időszak sok kellemetlenséget rejthet magában. Ha mégis szeretnénk a természet adta frissességet kiélvezni, anélkül, hogy el kellene szenvednünk a perzselő forróságot, akkor a napvitorlák előnyeinek kihasználásával tökéletes környezetet teremthetünk a lakás körül.

By Kuruc Monika

Vélemény, hozzászólás?

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.