Homlokzati állvány a magasban végzet feladatokhoz

homlokzati állvány

A hatékony építési feladatok elvégzéséhez egyértelműen szükség van olyan kiegészítőkre, amik esélyt kínálnak a talajfelszínről való elemelkedéshez és biztonságos munkavégzéshez. Többféle homlokzati állvány létezik, amiket ügyesen felhasználva a kivitelezés gyerekjátékká válhat. Régebben ezt még a körülményekhez mérten egyedi és alkalmi konstrukciókkal oldották meg, de manapság a modern fejlesztések révén, olyan könnyűszerkezetes rendszerek állnak rendelkezésre, amik rövid időn belül összeszerelhetők, majd használaton kívül a lebontásuk gyerekjáték.

A homlokzati feladatok ellátásban a PERI UP Easy homlokzati állvány semmilyen csalódást sem okoz. Mivel súlyában, a kategóriájának egyik legkönnyebb rendszere, azért szállítása egyszerűen kivitelezhető. Nincs felesleges terhelés, amit a talaj vagy az épület irányába jelentene. Stabil felhúzása tehát biztosított. A homlokzati állvány feladata, hogy teret engedjen a rajta való haladásra, de az sem árt, ha jut elég szabad hely az építőanyagoknak, amik közvetlenül innen lesznek bedolgozva. A kimagasló biztonságról a védőkorlátok könnyed szerelése gondoskodik.

Ezeket a meglévő szintről van mód előszerelni, így mire feljebb lépünk, már adott a jó környezet a további munkák elvégzéséhez. A 33 és 66 cm széles járótáblák, kibillenés elleni védelemmel rendelkeznek. A homlokzati állvány bármilyen magasságba is nyúlik fel, a haladás nem fog akadályokba ütközni. A leesés elleni védelem a homlokzati állvány szerves része. Nincs szükség kiegészítő elemekre a kívánt hatás eléréséhez. A szerelés külön csőbilincsek nélkül végezhető, speciális szerszámok mellőzésével.

By Kuruc Monika

Vélemény, hozzászólás?

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.