Ez jutott eszembe

A legutóbbi családi összejövetel alkalmával kitaláltuk, játsszuk azt, hogy random szavak alapján kell elmondani, miről mi jut eszünkbe. Elég mókásra sikeredett maga a játék, de volt ám hasznos része is. A nővérem a ,,stihl” szót mondta, erről kellett elmondanom, mi jut eszembe, nekem meg az ugrott be, hogy a barátom nemrég említett egy weboldalt, ahol stihl lánckenő olajokat, és kétütemű motorolajokat árulnak.

A családban vannak műszaki beállítottságúak, így az ő érdeklődésüket rögtön felkeltette a témakör. Még ott kérték, hogy mutassam meg nekik a linkelt weboldalt. Gondoltam, miért ne, legalább én is okával átnézem, illetve azt gondolom, hogy akár tanulni is lehet ilyen jellegű oldalakból, és sosem árt, ha a tudásunk szélesebb körűvé válik.

Amivel elsősorban érdemes tisztában lenni, hogy az Iberol Kft. üzemelteti a webáruházat, de üzletük is van, mégpedig három, Kelenföldön, Óbudán, és Kőbányán. A webáruház több, mint 60 márka motorolajait, váltóolajait, hajtóműolajait, fékfolyadékait, adalékait, szűrőit, továbbá autóápolási termékeit forgalmazza. A megfelelő termék kiválasztásához nagyon szuper módszerekkel nyújtanak segítséget. Ezen márkák közé tartozik a stihl is, amelynek történelme sok-sok évre tekint vissza, a világon számos helyen híres a szuper minősége, és a szerviztevékenységei miatt. A termékeket világszerte veszik igénybe szakemberek a munkájuk során. Már ez a tény is elég indok lehet ahhoz, hogy a márka termékei közül válasszunk szükség esetén.

Szeretném szemléltetni azt, hogy a honlapon milyen informatív termékleírással találkozunk – ez azért nagyon fontos, mert hozzájárul a döntési folyamathoz – ezért kiválasztottam négy terméket:

  • STIHL HP ULTRA 2T MOTOROLAJ 1L: motorolaj, amely tulajdonságai közé tartozik a kék szín, és hogy teljesen szintetikus. Ez a termék 100 ml-es kiszerelésű, és a honlapon olvasható, hogy ez a mennyiség hány liter benzinhez elég. Az adatoknál láthatjuk a csomagolást, és a cikkszámot is.
  • STIHL SYNTHPLUS LÁNCKENŐ-OLAJ 5L: Ez a lánckenőolaj félszintetikus, megtudhatjuk a honlapról, hogy kifejezetten melyik márkájú láncfűrészekhez ajánlják, milyen tulajdonságokkal rendelkezik, például jó a tapadóképessége, és remek a folyékonysága.
  • STIHL HP 2T MOTOROLAJ 100ML: minden fontos jellemzőjét elolvashatjuk, miszerint felsőkategóriás, a színe vörös – ez egy konkrét ellenőrzésnél szolgálhat segítségül -, ezek mellett olvasható, hogy miért érdemes használni ezt az olajat, milyen jótékony hatásokkal bír.
  • STIHL FORESTPLUS LÁNCKENŐ OLAJ 5L: mint minden más terméknél, itt is minden lényeges adatot megtalálunk, konkrétan arra vonatkozóan, milyen alapú ez az olaj, milyen tulajdonság jellemzi, és miért ajánlatos.

A rendelésnél egyébként lehetőség van a személyes átvételt is megjelölni, ha valaki valamelyik üzletben szeretné átvenni, ezesetben email-ben, valamint SMS-ben küldenek értesítőt, ha a megrendelt termék átvehető.  Mind a vásárló, mind az eladó szempontjából előnyös lehet ez az átvételi mód, hiszen itt a két fél sokkal közvetlenebb kapcsolatba tud kerülni, ezáltal pedig az üzlet akár egy hűséges vásárlóra is szert tehet. Az is meghatározó, hogy ez egy költséghatékony lehetőség a vásárlót tekintve.

A weboldalon minden egyes lépésnél látható az úgynevezett gondosság, amit be kell látni, hogy nem elhanyagolható szempont vásárlásnál, hiszen, ha még korábban nem rendeltünk valahonnan, az oldalra történő első látogatás alkalmával fontos, hogy kialakuljon egyfajta szimpátia, bizalom. Az olajwebshopnál ez megtörtént, úgyhogy vicces helyzetből indult ennek megismerése, de szuper, hogy ennek köszönhetően megnéztük a weboldalt, mivel hamarosan szükségünk lesz rá.

By Kuruc Monika
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.