Nem kell programozónak lenni ahhoz, hogy gyógyszert rendeljünk

A számítógépek már egészen kis korom óta foglalkoztattak. Az érdeklődésem megalapozásában nagy szerepet játszott a nagymamám és az apukám, akik mindketten engedték, hogy használjam a gépeiket. Sokáig azt gondolták, hogy ehhez kapcsolódó pályát fogok majd választani, az élet azonban kiszámíthatatlan módon inkább a nyelvtanulás felé vitt el. Hosszú ideig nem is jutott szembe ez a régi érdeklődés, egészen a járványidőszakig. Akkor feltettem magamban a kérdést, hogy milyen szuper lenne, ha magamtól tudnék honlapokat készíteni. Erre pedig találtam is egy kiváló könyvet, ahol a programozás alapjait érhető nyelven magyarázták el nekem. Az utolsó emlékem programozással kapcsolatban a középiskolából volt és el tudjátok képzelni, hogy milyen kellemes lehetett… Itt azonban új lappal kezdhettem és meg voltam lepve, hogy az ilyen munkakörben dolgozó barátaimtól milyen támogatást és segítséget kaptam.

Különösen akkor, mikor gyógyszerkészítmények kapcsán kaptam tőlük pár tanácsot. Nemrég született meg a gyermekem és szükség volt otthon pár baba-mama készítményre. Nem szeretek azonban patikába járni és emiatt sosem volt otthon megfelelő mennyiségű készlet. A barátaim azonban elküldték nekem a https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama linket, ahol mindent el tudok intézni online. Ez egy hatalmas változást jelentett számomra, mert mindig attól tartottam, hogy a rendes patikában majd elkapok valami betegséget.  Már akkor nagyon pozitív csalódás ért, mikor először felléptem az oldalra! Nyomát sem fogjuk ott találni az olyan olcsó fogásoknak, mint az arcunkba ugró reklámbuborékok. A kezdőlapon át tudjuk tekinteni általánosan, hogy milyen termékeket kínál számunkra a Prevenció Patika. Mivel nem szerettem korábban gyógyszertárba járni, ezért nekem ez egy kiváló alkalom volt arra, hogy megnézzem, mik nincsenek éppen otthon. Azért is érdemes pár percet tölteni ezen az oldalon, mert általában itt vannak feltüntetve az akciók.

 

Elsősorban azonban a https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama részleg érdekelt, úgyhogy a felső menüből ki is választottam az ehhez tartozó feliratot. A baba-mama termékek korábban sosem látott választéka fogadott, ami rögtön mosolyt csalt az arcomra. A gyermekem számára csak a legjobbal érem be és ugyanez vonatkozik a feleségemre is. Éppen ezért örültem, hogy a Prevenció Patika készítményei egytől-egyig komoly minőséget képviselnek. Viszont attól sem kell tartani, hogy az árak el lennének szabadulva. A webshop-jelleg miatt jóval olcsóbban tudjuk beszerezni innen a termékeket, mint egy rendes boltban. És ez még úgy is igaz, ha hozzászámítjuk a szállítási díjat!

 

Rengeteg időt is meg lehet spórolni a Prevenció Patika oldalával. Mivel a https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama részlegen az összes termék mellett azonnal láthatjuk a kiszerelést és az árat. Ez pedig nagyon megkönnyíti a dolgunkat, ha gyorsan szeretnénk elvetni azokat az ajánlatokat, amik nem felelnek meg az elvárásainknak. Ha pedig egy kicsit mélyebben is érdekel minket az, hogy milyen gyógyszereket veszünk a családunknak, akkor bővebben is olvashatunk róluk, ha rákattintunk az adott termék képére. Én nagyon elégedett voltam azzal, amit a Prevenció Patika oldalán láttam, úgyhogy neki is kezdtem akkor a rendelés folyamatának. Ez is egyszerűbb volt, mint gondoltam volna. Csak bedobtam pár terméket a kosárba, amit gondosan átnéztem, mielőtt rányomtam volna a „tovább” gombra. Ezt követően meg kellett adnom a szállítási adataimat és azt, hogy miként szeretnék fizetni. A termékek néhány nap múlva megjöttek és pont olyanok voltak, mint amit az oldalon láttam. Hálás vagyok azért, hogy a Prevenció Patika segítségével ilyen könnyen el tudok intézni egy korábban annyi időt felemésztő folyamatot.

By Kuruc Monika
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.